6

“A New Type of Imprint” er et norsk livsstilsmagasin produsert av design- og kommunikasjonsbyrået ANTI. Det ble lansert i fjor høst og distribueres nå over hele verden, i blant annet byer som New York, Paris og Tokyo. Magasinet er en hyllest til norske kreatører, og deres arbeid, presentert i et minimalistisk design med gjennomgående kvalitet i papir, bilder og cleane detaljer. I hver utgave får en ny ekstern designer frie tøyler til å sette sitt eksklusive preg på kapittel to (av tre) og magasinomslaget. Et genialt grep som gir hver utgave et unikt særpreg og pionerer magasinets mulige posisjon som et kunstverk blant andre interiørartikler.

7

Det er unødvendig å legge skjul på at dette magasinet inspirerer meg når tanker og drømmer drifter til en mulig produksjon av “Crave magazine”. Papiret. Omslaget. Bildene og detaljene. Det gjennomgående stilrene designet. Et meget godt utført arbeid. Samtidig er det oppløftende å se at det i en mer og mer digital verden fortsatt finnes de som satser på print. Og de lykkes. Magasiner som Kinfolk og Cereal blir, muligens takket være Instagram, solgt verden over. På samme grein finnes nå også et norskt blad: “A New Type of Imprint”.