I Crave er vi opptatt av detaljer. Vi er hele tiden på jakt etter det lille ekstra som fanger blikket, og samtidig bidrar til å gjøre et ellers normalt objekt til det helt spesielle. Vakre, rene og stilfulle detaljer har en umiddelbar tiltrekningskraft på oss i Crave. Vi leter hele tiden etter motivet bak et godt design – detaljene. Det er nettopp detaljene som hever totalinntrykket, former en gjenstand og drar den ut av en stereotypisk tilværelse og inn i en klasse av særegenhet. Rene linjer, minimalistiske former, stilfulle utsnitt – dette, enten hver for seg eller sammensatt i de fineste kombinasjoner, er i stor grad med på definere hva som i våres øyne er vakkert. Forestill deg bleke naturlige farger, kombinert med de beskjedne dimensjonene i skandinavisk design, som i all enkelhetens prakt kan utgjøre noe vakkert.

Vi er den type mennesker som er av den oppfatning at gullgraveringen på hælkappen til Common Projects-skoene er den reneste selvfølgelighet – og ikke minst den største nødvendighet.

cpp2

Vi er den type mennesker som ser verdien og nytten av en håndsydd søm på en støvel av ypperste kvalitetslær. Vi er den type mennesker som dveler over millimetere på bukselengden, og ikke minst om den skal være brettet opp eller ikke.

tumblr_nwzlkac19C1rtdx8wo1_1280

Alt bunner ut i et spørsmål om detaljer. Det er slike detaljer som utgjør helheten. Det er slike detaljer som skaper særpreg – den type særpreg en bare oppnår ved å gjøre de enkleste ting en smule mer elegant og smakfullt enn det stereotype og alminnelige.

Dette er mye av det Crave Projects handler om. Detaljer. Det handler om å se og observere de vakre detaljene som finnes der ute. Vi er hele tiden på jakt etter de detaljene som inspirerer oss. Inspirerer oss til å skape noe nytt. Nettopp dette vil gjenspeile mye av det som blir publisert på denne siden. Vi ønsker å dele drømmer, inspirasjon og detaljer – da blir resultatet som oftest ganske så vakkert.